Download lagu 3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan Mp3

3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan

Judul : 3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan
Uploader : 3 pemuda berbahaya
Album : Stafaband
Durasi : 06:14
Audio Summary : MP3, 320 kHz

Lirik Lagu 3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan


Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e
Jebule kowe milih ro liyane
Ujung ujunge mung kisinan dewe

Lagu 3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan Lainnya
© 2020 stafaband-76.com download lagu mp3 gratis