Download lagu Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet Mp3

Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet

Judul : Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet
Uploader : GUYONWATON OFFICIAL
Album : Stafaband
Durasi : 05:40
Audio Summary : MP3, 320 kHz

Lirik Lagu Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet


Ning pojokan karo nangis..
Kelingan sing uwis-uwis..
Ekspektasiku ra koyo sing tak karepke..
Malah keblongan sak kabehe..


Dadi ra mood ngopo-ngopo.. uh..
Aku isih ora nyongko..
Ning sandingmu sopo..
Wis ono wong liyo..
Ngapusi yen aku rapopo..


Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
Terus aku karo sopo..?


Karo nangis.. (karo nangis, karo nangis)
Karo nangis.. uwoo..

Aku mung rung siap
Yen kudu dadakan..
Tresno udu koyo tahu bulat..


Dadi ra mood ngopo-ngopo.. uh..
Aku isih ora nyongko..
Ning sandingmu sopo..
Wis ono wong liyo..
Ngapusi yen aku rapopo..


Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
(tapi ojo.. sak dheg sak nyet)
Terus aku karo sopo..?

Kowe oleh ninggalke aku..
Nanging tulung ke kono wektu..
Tapi ojo.. sak dheg sak nyet..
(tapi ojo.. sak dheg sak nyet)
Terus aku karo sopo..? ho..
Terus aku karo sopo..?
Terus aku karo nangis

Lagu Guyonwaton Feat Bravesboy - Sak Dheg Sak Nyet Lainnya
© 2020 stafaband-76.com download lagu mp3 gratis